Din 21 mld. euro, România a atras doar 120 mil. euro de la UE

Postat la 31 august 2017 151 afişări

România a reuşit să atragă numai 120 de milioane de euro din fondurile europene alocate în perioada 2014- 2020 dintr-un total de 21 de miliarde de euro alocate prin in­ter­mediul Politicii de Coeziune.

Din 21 mld. euro, România a atras doar 120 mil. euro de la UE

Astfel, la jumătatea ce­lui de-al doilea exerciţiu financiar prin care România poa­te primi fonduri nerambursabile de la Uniunea Euro­pea­nă, rata de absorbţie efec­tivă este de numai 0,5% din total.

„Până în acest moment am pri­mit de la Comisia Euro­pea­nă, prin Politica de Co­e­ziu­ne, circa 120 de mi­lioa­ne de euro ca rambur­sări din fon­du­ri­le eu­ropene alo­cate în pe­rioada 2014-2020“, a spus Mihaela Toader, secretar de stat în Mi­nis­terul Fondurilor Eu­ro­pe­ne.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.