Ordinul anti-imigraţie semnat de preşedintele SUA Donald Trump va rămâne suspendat

Postat la 10 februarie 2017 76 afişări

Ordinul anti-imigraţie semnat de preşedintele Statelor Unite Donald Trump va rămâne blocat, au stabilit judecătorii unei curţi de apel din al 9-lea Circuit Federal din SUA, potrivit CNN.

Ordinul anti-imigraţie semnat de preşedintele SUA Donald Trump va rămâne suspendat

Hotărârea unanimă luată de un grup de trei judecători înseamnă că cetăţenii din şapte ţări cu majoritate musulmană vor continua să călătorească în Statele Unite, în ciuda ordinului executiv dat de Trump luna trecuta.

Acest fapt este un regres politic semnificativ pentru noua administraţie Trump şi ridică întrebări cu privire la modul în care instanţele vor percepe viziunea noului preşedinte asupra puterii executive pe care o deţine şi utilizează.

Donald Trump şi-a exprimat părerea faţă de această decizie pe reţeaua de microblogging Twitter: 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.