Oana Pellea: „Nu exista nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiţi şi hoţi”

Postat la 10 februarie 2017 1358 afişări

Sunt românii dezbinaţi sau e doar e o luptă dură între românii cinstiţi şi cei care susţin hoţia? Politicienii corupţi au tot interesul să atragă de partea lor cât mai mulţi adeptţi şi reuşesc prin cele două teşeviziuni. Cine va învinge până la urmă?

Oana Pellea: „Nu exista nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiţi şi hoţi”

Pe Facebook, actriţa Oana Pellea a scris: „Nu exista nicio dezbinare in poporul roman. Exista doar o lupta intre oamenii cinstiti si hoti.

Exista multa manipulare, multa dezinformare voita…ca sa nu mai stii cine ce, de ce, incotro…multa saracie, spaima, lasitate…dar exista si mult curaj, multi oameni demni si civilizati…

Nu, domnilor guvernanti…nu vrea nimeni sa dezbine Romania inafara de dumneavoastra cei ce nu acceptati niciun dialog si vreti sa va impuneti vointa cu forta, nedemocratic.

“Divide et impera”. În română este mai cunoscut ca: „dezbină şi stăpâneşte”.

Poporul nu vrea sa stapaneasca asupra nimanui, decat asupra propriului destin. Poporul vrea sa traiasca demn intr-o tara libera, democratica si prospera.

Poporul vrea sa fie reprezentat de un Guvern si de un Parlament ce lucreaza pentru binele Tarii si nu pentru binele personal.

Nu exista nicio dezbinare in poporul roman. Exista doar o lupta intre oamenii cinstiti si hoti”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
lupta,
oameni,
popor,
hoti,
roman,
oana pellea,
romani,
atragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.