Oraşul din România care rămâne timp de o săptămână fără apă caldă

Postat la 21 iulie 2014 185 afişări

Oraşul din România care rămâne timp de o săptămână fără apă caldă

Primăria din Oradea va sista furnizarea apei calde în perioada 4-11 august, ca urmare a unor lucrări de modernizare a reţelei.

Paralel cu aceste lucrări, se va realiza în această perioadă contorizarea la limita dintre Termoficare şi Electrocentrale şi, în acelaşi timp, şi o subtraversare pe sub şoseaua Borşului. Cu acest prilej se va face şi verificarea reţelelor, operaţiune efectuată de obicei în septembrie sau octombrie, scrie voceatransilvaniei.ro.

”Am purtat discuţii cu firmele care execută lucrările de reabilitare a Magistralei 1 şi 3 pentru ca şi ei să fie pregătiţi şi să efectueze cu prilejul acestor opriri lucrările care ar mai necesita alte opriri ale furnizării apei calde. În felul acesta încercăm să reducem disconfortul pe care îl creăm cetăţenilor”, a menţionat Mircea Mălan, viceprimarul Oradei, citat de aceeaşi sursă.

Stănel Necula, directorul Electrocentrale a declarat că deşi disconfortul creat de aceste întreruperi ale furnizării apei este în prezent mare, după efectuarea lucrărilor de reabilitare a magistralelor se va reduce mult posibilitatea apariţiei unor astfel de neajunsuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apa calda,
oradea,
primarie,
modernizare
/actualitate/orasul-din-romania-care-ramane-timp-de-o-saptamana-fara-apa-calda-12949670
12949670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.