LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Orange a lansat o tehnologie care permite conectarea la internet fără nume de utilizator şi parolă

Postat la 25 martie 2014 103 afişări

Orange România a lansat, marţi, o tehnologie prin intermediul căreia clienţii se pot conecta la punctele de acces (hot spot) ale operatorului, autentificarea realizându-se fără nume de utilizator şi parolă, ci doar cu ajutorul cartelei SIM.

Orange a lansat o tehnologie care permite conectarea la internet fără nume de utilizator şi parolă

 "Folosirea acestei tehnologii permite conectarea şi autentificarea automată a utilizatorilor, într-un mod securizat. Astfel, clienţii ce folosesc dispozitive compatibile acestei tehnologii (terminale cu iOS7 sau anumite modele Samsung cu sistem de operare Android) se vor conecta automat şi în mod securizat în orice hot spot Orange, dacă aleg SSID Orange Mobile Wi-Fi", se arată într-un comunicat al Orange România remis MEDIAFAX.

Accesul se realizează fără să fie necesară o configurare prealabilă, singura condiţie ce trebuie îndeplinită este ca interfaţa Wi-Fi să fie deschisă.

Utilizatorii ce nu deţin dispozitive compatibile Passpoint, dar care suportă protocolul EAP-SIM/AKA, se vor putea conecta dacă selectează manual acest tip de autentificare la prima încercare de conectare la reţea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-a-lansat-o-tehnologie-care-permite-conectarea-la-internet-fara-nume-de-utilizator-si-parola-12329591
12329591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.