Oracle îşi extinde activitatea: Firma cumpără Acme Packet, specializată în aplicaţii de reţele

Postat la 05 februarie 2013 18 afişări

Oracle, al doilea producător de software pentru afaceri la nivel mondial, a convenit preluarea companiei americane Acme Packet, specializată în aplicaţii destinate reţelelor IT, pentru 2,1 miliarde de dolari.

Preţul convenit, echivalent cu 29,25 dolari pe acţiune, este cu 22% mai mare decât cotaţia titlurilor Acme la închiderea tranzacţiilor din 1 februarie, transmite Bloomberg.

Oracle a cheltuit peste 40 de miliarde de dolari pentru 70 de achiziţii, din 2005, în cadrul strategiei directorului general Larry Ellison de a extinde activităţile companiei, de la aplicaţiile tradiţionale pentru serverele companiilor la produse de cloud-computing, furnizate prin Internet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oracle,
Acme Packet,
reţele
/actualitate/oracle-isi-extinde-activitatea-firma-cumpara-acme-packet-specializata-in-aplicatii-de-retele-10543330
10543330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.