Oprescu: Nu se pot reabilita străzile la temperaturi mai mici de zece grade Celsius. Cum comentaţi?

Postat la 20 februarie 2012 12 afişări

Primarul Capitalei Sorin Oprescu afirmă că normativele tehnice nu permit realizarea lucrărilor de reabilitare a străzilor la temperaturi mai mici de zece grade Celsius, singura soluţie în acest moment fiind astuparea gropilor cu mixturã stocabilă rece.

Primarul General, Sorin Oprescu, a arătat, în cadrul Comandamentului de iarnă, desfăşurat duminică, faptul că în urma cãderilor masive de zãpadã din ultimele sãptãmâni, firmele de întreţinere au intervenit pe 28 de mari artere şi strãzi din Capitalã pentru plombarea cu mixtură stocabilã rece a gropilor apãrute în carosabil, se arată într-un comunicat remis presei de către administraţia municipală. Sorin Oprescu a subliniat că, şi în acest an, cele mai multe neconformităţi au apãrut pe strãzile şi arterele reabilitate în urmã cu opt ani, ultimele lucrãri de infrastructurã în cazul a 16 dintre cele 28 de artere şi străzi fiind fãcute în anul 2004. Numărul acestora a scăzut faţă de 2011, când, în urma inventarului întocmit de Administraţia Străzilor, au fost înregistrate 49 de străzi cu gropi. Şi în 2011 cele mai multe gropi dintre cele apãrute în carosabil, dupã perioada de iarnã, s-au înregistrat pe strãzile reabilitate ultima oarã în perioada 2004 - 2008.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
oprescu,
gropi,
reabilitare,
strazi,
bucuresti
/actualitate/oprescu-nu-se-pot-reabilita-strazile-la-temperaturi-mai-mici-de-zece-grade-celsius-cum-comentati-9249350
9249350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.