Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou. Când era ONG-ist, Voiculescu îşi rupea cămaşa de pe el

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 februarie 2021 176 afişări

Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou. Când era ONG-ist, Voiculescu îşi rupea cămaşa de pe el

Un caz tragic s-a petrecut din nou şi un mare ars care a fost transferat foarte târziu, din păcate, a decedat. Pe vremea când era ONG-ist ministrul de azi Vlad Voiculescu îşi rupea cămaşa de pe el, spune senatorul PSD Radu Oprea.

„Constatăm, din păcate, astăzi, că un caz tragic s-a petrecut din nou şi că un mare ars care a fost transferat foarte târziu, din păcate, a decedat. Pe vremea când era ONG-ist ministrul de azi Vlad Voiculescu îşi rupea cămaşa de pe el. Azi, ca ministru, nu a făcut nimic”, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni dimineaţă că bărbatul de 51 de ani, care a suferit arsuri pe 64% din suprafaţa corpului şi care a fost tranferat în Belgia, a murit. Ministerul a trimis Corpul de control pentru a verifica modul în care a fost tratat acesta în trei spitale din ţară.

Social-democraţii au depus o moţiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care va fi dezbătută în Parlament luni, 15 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
voiculescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.