Omul care a refuzat să devină milionar în lire sterline - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 16 august 2012 34 afişări

Câştigătorul unui premiu de loterie în valoare de 148 de milioane de lire sterline a vrut să ofere prietenului cel mai bun şi partener de afaceri în acelaşi timp o sumă care l-ar fi transformat în milionar, potrivit informaţiilor oferite de ediţia electronică a ziarului Daily Mail. Răspunsul lui Richard Hudspith a surprins pe toată lumea:”Nu vreau nici măcar un penny.”

Cei doi prieteni conduc un mic magazin de muzică din localitatea Haverhill din Anglia. Richard Hudspith a declarat că atunci când prietenul lui i-a spus de schimbarea radicală adusă de banii câştigaţi, nu a putut să accepte banii oferiţi şi l-a sfătuit să îi cheltuiască după placul inimii.

Adrian şi Gillian Bayford au ascultat sfatul prietenului lor şi au pornit împreună cu cei doi copii în prima vacanţă în afara ţării.Deşi au intrat în posesia unei sume uriaşe de bani şi ar fi putut alege să închirieze un avion privat, familia a ales să călătorească spre parcul de rulote din Scoţia unde locuiesc părinţii lui Gillian Bayford cu un easyJet. Singurul lux pe care şi l-au oferit a fost zborul cu elicopterul până la aeroport.Doamna Bayford plănuieşte să renunţe la jobul de asistentă medicală, dar soţul ei intenţioneze să îşi continue munca alături de partenerul lui de afaceri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
milionar,
lire sterline,
Daily Mail
/actualitate/omul-care-a-refuzat-sa-devina-milionar-in-lire-sterline-galerie-foto-9953196
9953196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.