Omar Hayssam, la DNA pentru prezentarea unui raport de expertiză în dosarul IPRS Băneasa

Postat la 03 octombrie 2013 37 afişări

Omar Hayssam a fost adus joi de la Penitenciarul Mărgineni la DNA pentru a-i fi adus la cunoştinţă un raport de expertiză în dosarul privind privatizarea IPRS Băneasa, sirianul urmând să fie citat din nou pentru a da o declaraţie, după ce va studia documentul.

Omar Hayssam, la DNA pentru prezentarea unui raport de expertiză în dosarul IPRS Băneasa

 Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Omar Hayssam a fost adus la Direcţia Naţională Antiocorupţie (DNA) pentru ca anchetatorii să-i prezinte un raport de expertiză care a fost finalizat, în dosarul privind privatizarea fostei Întreprinderi de Piese Radio şi Semiconductori (IPRS) Băneasa.

Procurorii i-au dat lui Omar Hayssam o copie a raportului de expertiză şi îl vor cita la o dată ulterioară pentru a da declaraţii, după ce va studia documentul. Omar Haysam a plecat în jurul orei 12.30 de la DNA, fiind dus înapoi la penitenciar.

În dosarul privind privatizarea fostei IPRS Băneasa, procurorii DNA fac cercetări privind depunerea mai multor înscrisuri false referitoare la experienţa şi capacitatea financiară a unei firme reprezentate de Omar Hayssam, actele fiind necesare pentru a participa la privatizarea societăţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omar-hayssam-la-dna-pentru-prezentarea-unui-raport-de-expertiza-in-dosarul-iprs-baneasa-11446537
11446537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.