Olivier Sainson este noul directorul operaţional al Metro Cash & Carry România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 octombrie 2014 382 afişări

Olivier Sainson este din octombrie noul director operaţional Metro Cash & Carry România. El s-a alăturat grpului german Metro în octombrie 2007, an în care a fost numit şef al departamentului de operaţiuni şi deschidere de noi magazine în Metro Cash & Carry India.

Olivier Sainson este noul directorul operaţional al Metro Cash & Carry România

În martie 2010, a a fost numit şef departament practici de lucru în operaţiuni din cadrul diviziei internaţionale de training, iar din septembrie 2011 a coordonat echipa operaţională a Metro Cash & Carry Ungaria.

Metro este primul comerciant internaţional care a deschis un magazin în România, în urmă cu 18 ani (1996). Reţeaua germană numără în prezent 32 de magazine şi are o cifră de afaceri anuală plasată în jurul a 1 miliard de euro. Reprezentanţii Metro au anunţat că vor închide un magazin, la Piteşti, în decembrie anul acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metro,
cash,
director,
Olivier Sainson,
inchidere
/actualitate/olivier-sainson-este-noul-directorul-operational-al-metro-cash-carry-romania-13360778
13360778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.