Olguţa Vasilescu: USR minus PLUS au senzaţia că tot ce merge prost trebuie să li se tragă de la PSD

Postat la 07 martie 2019 33 afişări

Olguţa Vasilescu a declarat că „băieţii de la USR minus PLUS” au impresia că tot ce merge prost pentru ei este din cauza PSD şi a lui Liviu Dragnea, precizând ironic că ei nu au nici o vină că nu ştiu să interpreteze o lege.

Olguţa Vasilescu: USR minus PLUS au senzaţia că tot ce merge prost trebuie să li se tragă de la PSD

"Băieţii de la USR minus Plus au senzaţia că tot ce merge prost în viaţa lor trebuie sa li se tragă de la PSD şi Dragnea! Ei nu au nicio vină că nu ştiu sa interpreteze o lege şi niciun aiurit prin partid care sa le facă prost documentaţia... Însă, partea cu judecătoarea pe care până ieri o ridicau in slavi fiindcă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, iar azi o trimit direct in tabăra PSD fiindcă le-a respins înscrierea alianţei, e maximă! Lasă, băieţi, că vine Caramitru junior cu ordonanţa de urgenţă care vă înscrie pe voi şi ne desfiinţează pe noi şi se rezolva", a scris Olguţa Vasilescu, joi, pe Facebook.

 

Reacţia acesteia vine după ce Biroul Electoral Central a respins joi cererea de înscriere a Alianţei USR PLUS, se arată într-un comunicat de presă a formaţiunii conduse de Dacian Cioloş. Liderii PLUS au anunţat că decizia va fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
usr,
olguta vasilescu,
baieti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.