OFERTE de Paşte şi 1 Mai: Cum vor fi întâmpinaţi turiştii şi ce preţuri au sejururile

Postat la 03 aprilie 2014 49 afişări

Turiştii care îşi petrec sărbătorile de Paşte sau 1 Mai în ţară au opţiuni diverse, cu preţuri care încep de la 50 de lei pe noapte şi ajung la 1.900 de lei în unităţile de cazare.

OFERTE de Paşte şi 1 Mai: Cum vor fi întâmpinaţi turiştii şi ce preţuri au sejururile

 Sejururi la preţuri între 275 şi 1.800 de lei la Buşteni sau Sinaia, de Paşte şi 1 Mai

Pentru Paşte hotelierii au pregătit mese festive cu meniuri tradiţionale, iar pentru 1 Mai ofertele hotelurilor includ grătar în aer liber.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, tarifele la ofertele de Paşte de anul acesta sunt, în medie, cu zece procente mai mari comparativ cu cele de anul trecut, majorarea fiind justificată prin faptul că hotelierii au diversificat serviciile, incluzând în oferte locuri de joacă pentru copii, transport către biserică în noaptea de Înviere, dar şi alte facilităţi.

Cele mai căutate staţiuni sunt Sinaia şi Buşteni, unde mai mult de jumătate din locurile de cazare sunt rezervate deja pentru perioada sărbătorilor de Paşte.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferte-de-paste-si-1-mai-cum-vor-fi-intampinati-turistii-si-ce-preturi-au-sejururile-12392587
12392587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.