Ofensiva ofertelor în aviaţie continuă. Un operator din Golf a anunţat reduceri semnificative pentru destinaţii exotice

Autor: Ioana Matei Postat la 09 ianuarie 2017 217 afişări

Ofensiva ofertelor în aviaţie continuă. Un operator din Golf a anunţat reduceri semnificative pentru destinaţii exotice

Operatorul aerian Qatar Airways îi învită pe pasionaţii de călătorii din toată lumea  să profite de o serie de oferte disponibile în toatǎ reţeaua companiei în perioada 9-16 ianuarie 2017, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Ofertele includ tarife promoţionale atât pentru cǎlǎtorii în cabina business cât şi pentru cabina economy, tarife speciale pentru cǎlǎtorii în doi, reduceri pentru cǎlǎtoriile în grup dar şi o ofertǎ specialǎ pentru copii. 

 

Sub numele ”Festivalul călătoriilor”, operatorul qatarez a lansat o serie de reduceri la zboruri, hoteluri şi închirieri de maşini pentru destinaţii din toată lumea. Astfel, pasagerii care îşi rezervă biletele de avion până pe 16 ianuarie, vor beneficia de reduceri până la 35% pentru călătorii făcute între 11 ianuarie şi 15 decembrie 2017. 

Spre exemplu, călătorii care vor să meargă în Abu Dhabi, la clasa economy, cu plecare pe data de 16 ianuarie şi întoacere pe 23 ianuarie, vor plăti 303 euro pentru zborul dus-întors spre această destinaţie; dacă numărul de pasageri  care fac rezervarea creşte, scade şi preţul pentru această destinaţie - până la 292 euro pentru fiecare dintre cei doi pasageri care fac rezervarea. 

 

Compania oferă  însă reduceri şi pentru destinaţii mai îndepărtate. Spre exemplu, biletele la clasa economy pentru Maldive ajung la 643 de euro pentru o persoană, 620 de euro pentru două persoane şi 598 de euro pentru trei persoane (tarifele includ şi returul.)

 

„Vânătoarea de comori“ care se desfăşoară online în cadrul Festivalului Călătoriilor va oferi din nou milioanelor de persoane care urmăresc Qatar Airways pe reţelele de socializare oportunitatea de a căuta un bilet de aur gratuit către una dintre destinaţiile de vis ale companiei, iar indiciile sunt prezentate pe pagina de Facebook a companiei, precum şi pe Instagram şi Twitter, pe durata disponibilitǎţii ofertei. 

 

Pasagerii Qatar Airways pot alege unele dintre cele mai atractive destinaţii în cursul anului 2017, odată cu lansarea curselor către Auckland (Noua Zeelandă), Canberra (Australia), Dublin (Irlanda), Las Vegas (SUA), Rio de Janeiro (Brazilia), Santiago (Chile), pentru a menţiona doar câteva. Ofertele disponibile pe durata Festivalului Călătoriilor sunt valabile pentru bilete dus-întors în cabinele Economy şi Business, pentru cǎlǎtorii în intervalul 11 ianuarie - 15 decembrie 2017, către peste 150 destinaţii din toată lumea din Orientul Mijlociu, Australia, Asia de Est, zona Asia-Pacific şi Africa.

 

Pasagerii pot explora Melbourne cu tarife începând de la 721 de euro de persoană, se pot bucura de o vară nesfârşită în Maldive cu tarife de la 643 de euro de persoană sau pot experimenta o cultură fără seamăn în Orientul Îndepărtat, cu zboruri către Bali de la 651 de euro de persoană. 

 

Pentru prima oară de la debutul festivalului călătoriilor, Qatar Airways a demarat un parteneriat cu Visa, companie furnizoare de tehnologie de plǎţi. Ȋn acest fel, posesorii de carduri Visa se pot bucura de reduceri adiţionale de până la 15% pentru rezervările fǎcute pe durata festivalului. De asemenea, călătorii mai pot profita şi de parteneriatul cu AccorHotels, beneficiind de o reducere de 10% la cazare pentru rezervǎrile fǎcute prin intermediul site-ului Qatar Airways, precum şi alte beneficii suplimentare care devin disponibile la rezervarea unor pachete de zboruri şi cazări prin intermediul partenerului Expedia. 

 

 „Festivalul Călătoriilor Qatar Airways a devenit rapid un eveniment global extrem de interesant, care oferă plus valoare serviciilor noastre şi care îi încurajează pe călători să continue să exploreze lumea; sunt foarte entuziasmat de faptul că pot organiza a treia ediţie a acestui eveniment.  Acum este momentul perfect pentru a face planuri pentru anul care abia începe, iar acest festival le permite călătorilor să beneficieze de o varietate de oferte extraordinare şi de promoţii, în toată reţeaua companiei noastre. Oaspeţii noştri au oportunitatea de a beneficia de Upgarde-uri gratuite la cabina Business sau pot beneficia de reduceri suplimentare pentru rezervările de grup – festivalul călătoriilor este astfel conceput încât să-i încurajeze pe clienţii noştri, care sunt foarte importanţi pentru noi, să călătorească oriunde şi să se bucure de experienţe noi alături de cei dragi”, a declarat directorul comercial al Qatar Airways, Dr. Hugh Dunleavy. 

 

Membrii programului de fidelitate Privilege Club pot câştiga un număr dublu de mile pentru rezervările făcute pe durata festivalului iar pasagerii pot câştiga o mulţime de premii extraordinare, inclusiv upgrade-uri la cea mai bună cabinǎ Business din lume, carduri de fidelitate Privilege Silver şi Gold, pânǎ la 100.000 mile, acces la saloanele Al Maha, vouchere pentru magazinele duty free precum şi vouchere la serviciile de welness disponibile în cadrul hotelului din Aeroportul Internaţional Hamad. Cǎlǎtorii pot de asemenea profita de oferte extraordinare la hoteluri şi pachete de cazare în parteneriat cu Qatar Airways Holidays. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.