Obama propune majorarea salariului minim în SUA, pentru susţinerea economiei

Postat la 13 februarie 2013 9 afişări

Preşedintele SUA, Barack Obama, a propus creşterea salariului minim la nivel federal de la 7,25 de dolari la 9 dolari pe oră, pentru a susţine economia, şi a avertizat că se va folosi de toate atribuţiile pentru impunerea unor măsuri variind de la schimbări climatice la industria prelucrătoare.

În primul discurs despre Starea Naţiunii după câştigarea unui nou mandat de preşedinte, Obama a prezentat propuneri variate, inclusiv negocierea unui acord pentru o zonă de liber schimb SUA-UE şi chletuieli de 50 de miliarde de dolari pentru proiecte de infrastructură "urgente". Obama a lăudat acţiunile unor companii precum Ford şi Apple de a readuce locuri de muncă înapoi în SUA, potrivit Bloomberg.

"Este misiunea nostră neterminată să ne asigurăm că această administraţie lucrează pentru cei mulţi şi nu pentru cei puţini; că încurajează spiritul întreprinzător, recompensează iniţiativa individuală şi face disponibile oportunităţi pentru fiecare copil al acestei mari naţiuni", a declarat Obama într-un discurs de o oră, susţinut în faţa camerelor reunite ale Congresului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Obama,
majorare,
salariului minim,
SUA
/actualitate/obama-propune-majorarea-salariului-minim-in-sua-pentru-sustinerea-economiei-10559239
10559239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.