Obama: Mişcarea din Wall Street este expresia unei nemulţumiri faţă de situaţia economică

Postat la 07 octombrie 2011 8 afişări

Manifestaţiile de protest faţă de Wall Street sunt expresia unei "nemulţumiri" faţă de situaţia economică dificilă din Statele Unite şi faţă de practicile băncilor, a apreciat joi preşedintele Barack Obama în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă.

"Am văzut (manifestaţiile) la televizor şi cred că ele exprimă nemulţumirea pe care o resimt americanii", a declarat preşedintele Obama, punctând ravagiile pe care le-au făcut în opinia publică liderii marilor bănci aflate la originea crizei financiare. "Am traversat criza financiară cea mai gravă de la Marea Depresiune (din anii '30), cu enorme pagube colaterale în toată ţara, în economia reală, şi vedem încă unii iresponsabili care combat eforturile angajate pentru a pune capăt abuzurilor care ne-au adus aici", a denunţat Obama.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
wall street,
nemultumiri,
banci
/actualitate/obama-miscarea-din-wall-street-este-expresia-unei-nemultumiri-fata-de-situatia-economica-8844434
8844434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.