Obama face glume pe seama certificatului său de naştere

Postat la 09 septembrie 2012 14 afişări

Preşedintele american Barack Obama a stârnit hohote de râs, sâmbătă, într-un restaurant plin din Orlando (Florida, sud), atunci când l-a întrebat pe un ton glumeţ pe un băiat născut ca şi el în Hawaii dacă are certificat de naştere.

Aflat în campanie pentru un al doilea mandat, preşedintele în exerciţiu s-a aşezat la o masă cu zece persoane, între care cinci copii. O femeie i-a semnalat că unul dintre copii este născut în Hawaii.

"Eşti născut în Hawaii? Ai certificat de naştere?", a glumit Obama adresându-i-se băiatului şi stârnind hohote de râs la masă.

Unii ultraconservatori întreţin o polemică privind locul de naştere al lui Obama încă din 2007, când acesta şi-a anunţat candidatura la preşedinţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Obama,
glume,
certificat de naştere
/actualitate/obama-face-glume-pe-seama-certificatului-sau-de-nastere-10042297
10042297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.