Oana Pellea: „Cresterile salariale promise mi se par deja amuzante. Ma intreb de unde are acest Guvern banii necesari?

Postat la 12 aprilie 2017 50 afişări

Oana Pellea: „Cresterile salariale promise mi se par deja amuzante. Ma intreb de unde are acest Guvern banii necesari?

Măririle salariale promise de Guvernul PSD devin pe zi ce trece tot mai tragi-comice. 3 sindicate cer demisia ministrului muncii Olguţa Vasilescu pentru faptul că nu au fost consultate, nu se ştie exact ce vrea să facă guvernul. Dar azi a apărut informaţia că nu doar că se măresc salariile dar se şi taie impozitul pe salarii.

 

Marea întrebare este dacă Guvernul va avea bani pentru toate aceste măriri.

Pe Facebook, actriţa Oana Pellea a scris: „Cresterile salariale promise mi se par deja amuzante. Ca sa dai bani trebuie sa-i ai. Ma intreb de unde are acest Guvern banii necesari acordarii acestor majorari? Iertata sa mi fie intrebarea si nestiinta.Intreb doar…nu dau cu parul…in rest…felicitari tuturor, celor ce majoreaza si celor ce li se majoreaza…si doresc tuturor la final de luna cand vor face balanta cheltuieli-incasari sa iasa pe plus..”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.