O treime din romani castiga bani la negru!

Postat la 08 noiembrie 2010 11 afişări

Cu un somaj in continua crestere pentru un an si jumatate, cu un sistem fiscal care se modifica frecvent si cu cele mai mari taxe pe forta de munca din UE, nu este de mirare ca munca la negru a explodat in Romania in ultimul an. Potrivit unui sondaj realizat online de site-ul de recrutare Jobsinro.ro, o treime dintre respondenti au si castiguri la negru, pe langa salariu, unul din trei dublandu-si chiar salariul.

Potrivit sondajului Jobsinro.ro, peste 17% dintre respondenti spun ca nu castiga decat bani la negru, fara sa fie angajati cu acte legale.Totodata, pentru 8% dintre angajati, banii castigati la negru reprezinta trei sferturi din veniturile lunare, in timp ce pentru alte aproape 8 procente, banii castigati in afara legalitatii reprezinta un sfert sau o jumatate din tot ce castiga pe luna.Referitor la sumele pe care le primesc lunar "in mana", majoritatea, peste 17%, spune ca primesc lunar pe langa salariu sume pana in 400 de lei.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
somaj,
bani,
criza,
muncitori
/actualitate/o-treime-din-romani-castiga-bani-la-negru-7700197
7700197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.