O sosire a preşedintelui Băsescu la Bruxelles nu a fost anunţată instituţiilor UE

Postat la 28 iunie 2012 9 afişări

O vizită a preşedintelui Traian Băsescu la Bruxelles joi sau o eventuală prezenţă în clădirea Consiliului European a acestuia nu a fost notificată oficial până la această oră instituţiilor UE, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

De asemenea, preşedintele Băsescu nu a plecat până la această oră spre Bruxelles, au mai precizat pentru MEDIAFAX sursele menţionate. Departamentul de Comunicare Publică al Administraţiei Prezidenţiale nu a comunicat până la această oră un program public al şefului statului pentru astăzi. Totodată, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu, nu a putut fi contactat în această dimineaţă, el având telefonul închis.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bruxelles,
ue,
plecare,
basescu
/actualitate/o-sosire-a-presedintelui-basescu-la-bruxelles-nu-a-fost-anuntata-institutiilor-ue-9790806
9790806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.