O primărie din Bucureşti se mută în mall. Care sunt motivele

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2017 926 afişări

O primărie din Bucureşti se mută în mall. Care sunt motivele

Începând de marţi, patru iulie a.c., Autoritatea Locală a Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti nu îşi  va  mai desfăşura activitatea în imobilul din bulevardul George Coşbuc, nr. 6-16, ci va funcţiona într-un sediu provizoriu, în cadrul Complexului Comercial Grand Arena, situat pe bulevardul Metalurgiei, nr. 12.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii instituţiei, clădirea în care a funcţionat până acum Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4 va întra într-un amplu şi necesar proces de consolidare şi extindere. Măsura este una temporară, valabilă până la finalizarea lucrărilor de modernizare, se precizează în comunicat. Noul sediu al Administraţiei Locale a fost stabilit în urma unei licitaţii, al cărei câştigător a solicitat cel mai mic preţ pentru plata chiriei, spun reprezentanţii instituţiei. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.