O nouă platformă de televiziune prin satelit, Freesat, a fost lansată în România

Postat la 24 mai 2013 85 afişări

O nouă platformă de televiziune prin satelit, Freesat, a fost lansată în România de societatea românească Freesat SRL, în colaborare cu operatorul francez de sateliţi Eutelsat.

O nouă platformă de televiziune prin satelit, Freesat, a fost lansată în România

 "Într-o piaţă aglomerată de oferte, în care lupta pentru fiecare client se desfăşoară la nivel de preţ, îşi face loc un nou furnizor (...) serviciul de televiziune digitală prin satelit Freesat", se spune într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Freesat este un serviciu de distribuţie a televiziunilor prin satelit de tip DTH (Direct-to-home). Conform comunicatului, Freesat este diferit de celelalte platforme de satelit din România prin faptul că abonaţii nu au perioadă contractuală şi nici factură lunară, plătind o singură dată pe an. Serviciile de televiziune furnizate de Freesat pot fi recepţionate de abonaţi la un preţ de 99 lei pe an (cu TVA inclus).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-platforma-de-televiziune-prin-satelit-freesat-a-fost-lansata-in-romania-10898582
10898582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.