O fostă stewardesă rupe tăcerea: Motivul pentru care trebuie să alegeţi mereu aceste locuri într-un avion

Postat la 13 octombrie 2016 8048 afişări

Scaunele din avion – sau aşezarea pasagerilor – sunt unele dintre cele mai dezbătute probleme de către călători, şi totodată cele mai frecvente plângeri cu care se confruntă însoţitorii de zbor. O fostă stewardesă a vorbit pentru BBC şi a arătat care sunt cele mai bune locuri pe care le poţi lua în avion.

Fiecare detaliu din cabina unui avion comercial este gândit cu un scop. Nuanţele de albastru pur sau turcoaz sunt alese în funcţie de psihologia culorilor, de când au reputaţia de a fi universal plăcute şi relaxante. Însă acest aspect nu funcţionează întotdeauna, mai ales în cazul pasagerilor „cârcotaşi”, scrie BBC.

O fostă stewardesă rupe tăcerea: Motivul pentru care trebuie să alegeţi mereu aceste locuri într-un avion

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
locuri,
pasageri,
zbor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.