F64 vrea să vândă produse în valoare de 11 milioane lei în cadrul campaniei de reduceri "Black Friday Pro"

Postat la 12 octombrie 2016 241 afişări

F64 vrea să vândă produse în valoare de 11 milioane lei în cadrul campaniei de reduceri "Black Friday Pro"

Magazinul foto-video  F64 demarează joi noaptea campania de reduceri „Black Friday Pro“ pentru care vânzările estimate sunt de aproximativ 11 milioane lei.

Campania începe în noaptea dintre joi spre vineri (14 octombrie), la ora 00.00, şi se va încheia în noaptea de duminică, pe 16 octombrie. În această perioadă, clienţii cumpăra  echipamente foto-video şi accesorii cu reduceri mari, de până la 65%. Campania va desfăşura atât online, cât şi offline.

Potrivit comunicatului dat publicităţii de către companie  F64 oferă reduceri la produse din gama high-end, cum ar fi Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D şi Sony A7, dar şi din zona mid-level premium precum Nikon D500 sau Canon 7D Mark II. Potrivit F64, totalul reducerilor oferite în timpul campaniei ajunge la un un milion de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.