O firmă poloneză aduce în România o soluţie dedicată creşterii comerţului electronic

Autor: Andra Stroe Postat la 23 martie 2022 137 afişări

O firmă poloneză aduce în România o soluţie dedicată creşterii comerţului electronic

Magazinele online din România au continuat să înregistreze creşteri în perioada 2020 - 2021 în ciuda contextului pandemic, extinderea vânzărilor la nivel naţional, dar şi internaţional, devenind o prioritate pentru antreprenorii din e-commerce. „În acest context, platforma de automatizare a vânzărilor online BaseLinker, lider de piaţă în Polonia, lansează o soluţie integrată pentru creşterea industriei în cadrul unui eveniment ce aduce împreună peste 20 de lideri şi specialişti din sectoarele ce impactează direct comerţul electronic", anunţă reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Strategiile omnichannel sunt o prioritate pentru comerţul online în acest moment, iar automatizarea proceselor rutiniere, cum ar fi pregătire AWB-urilor pentru livrarea coletelor este tot mai importantă pentru antreprenori. Venim, prin platforma BaseLinker, cu o soluţie integrată prin care deţinătorii de magazine online pot economisi timp şi bani integrându-şi shopul cu marketplace-uri naţionale şi internaţionale prin câteva click-uri. Asta înseamnă că îşi cresc exponenţial vânzărilor, dar nu şi volumul de muncă asupra echipei actuale”, explică Tatiana Şen, co-CEO BaseLinker România. 

Evenimentul de lansare BaseLinker România, dedicat antreprenorilor care deţin magazine online şi îşi doresc soluţii pentru extinderea vânzărilor cross-border prin marketplace-urile disponibile şi validate la nivel naţional şi internaţional, va avea loc pe 7 aprilie, la Bucureşti, putând fi urmărit însă şi online, pe platforma IC Events.

Pe scena evenimentului, moderat de Andrei Radu – CEO & founder Gala Premiilor în e-commerce şi Cosmin Costea – fondator eComMasters, vor urca specialişti din e-commerce din mai multe segmente de activitate, din companii precum eMag, Elefant, Vivre, Fan Courier, Frisbo, Urgent Cargus, DHL, Lensa, Gomag, VTEX, MerchantPro, SmartBIll, BT Mic, Minet Conf, cât şi de la profesionişti internaţionali.

Subiectele abordate la evenimentul organizat de BaseLinker vor acoperi oportunităţile de dezvoltare pentru magazinele online, de la trendurile din Ecommerce, soluţii de marketing online, plăţi online, curierat, logistică şi gestiune magazin, până la fidelizarea clienţilor şi colaborarea cu partenerii de business.

BaseLinker.com este o platformă digitală pentru gestionarea şi automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singură interfaţă. Acest sistem se bazează pe instrumente de automatizare şi personalizare fără resurse şi investiţii semnificative din partea deţinătorilor de magazine online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
romania,
solutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.