O femeie a păcălit 20 de bărbaţi să-i cumpere fiecare un iPhone 7. Vedeţi ce a făcut cu banii

Autor: Florin Casota Postat la 01 noiembrie 2016 329 afişări

O femeie a păcălit 20 de bărbaţi să-i cumpere fiecare un iPhone 7. Vedeţi ce a făcut cu banii

O femeie din China a găsit o metodă inedită de a obţine bani pentru a-şi cumpăra o casă, scrie Esquire.

Potrivit BBC, o bloggeriţă din CHina cu pseudonimul Proud Qiaoba a scris un articol despre prietena ei Xiaoli (tot pseudonim) din Shenzen, China. Conform spuselor lui Qiaoba, Xiaoli le-a cerut celor 20 de bărbăţi cu care se vedea să-i cumpere fiecare un iPhone 7. Aceştia s-au conformat, iar femeia a luat smartphone-urile şi le-a revândut pentru suma de 16.000 de dolari pe care i-a folosit ca avans la achiziţionarea unei case la ţară.

"Xiaoli nu are o familie bogată. Mama ei este casnică şi tatăl este un simplu muncitor. Părinţii îmbătrânesc şi nu au resursele necesare pentru a-i cumpăra lui Xiaoli o casă. Este incredibil că această metodă a funcţionat", a scris Proud Qiaoba. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
casa,
femeie,
barbati,
iphone,
vanzare,
china,
metoda,
articol,
bani,
bbc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.