O companie elveţiană a deschis la Arad o fabrică de componente pentru elicoptere

Autor: Andreea Tobias, Marian Buga Postat la 27 noiembrie 2013 166 afişări

O companie elveţiană a deschis, în municipiul Arad, o fabrică de componente pentru elicoptere, iar producţia a început de câteva zile, potrivit primarului Gheorge Falcă investiţia de câteva milioane de euro urmând să fie inaugurată în scurt timp.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că o companie cu capital elveţian a deschis o fabrică de componente pentru elicoptere, în Zona Industrială Vest a municipiului, situată la ieşirea din oraş spre Nădlac.

Potrivit edilului, investiţia este de câteva milioane de euro, iar producţia a început de câteva zile într-o hală de aproximativ 2.000 de metri pătraţi pe care investitorii au preluat-o gata construită şi au adaptat-o nevoilor.

"Investitorii au cerut discreţie, să nu dăm numele companiei până la inaugurare, care va avea loc în scurt timp. Ei au venit la Arad în vară, după ce iniţial intenţionaseră să investească la Timişoara. Aici au găsit condiţii pentru a începe producţia imediat, aşa cum au dorit", a declarat Falcă.

Primarul nu a putut preciza ce fel de componente şi pentru ce elicoptere se produc la Arad, afirmând că informaţiile vor fi date publicităţii de către investitori în momentul inaugurării fabricii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARAD,
INVESTIŢIE,
/actualitate/o-companie-elvetiana-a-deschis-la-arad-o-fabrica-de-componente-pentru-elicoptere-11725357
11725357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.