O companie din industria de modă sustenabilă anunţă o investiţie de 10 milioane de euro în regiune, pentru un centru care va deservi şi piaţa locală

Autor: Andra Stroe Postat la 13 septembrie 2022 112 afişări

O companie din industria de modă sustenabilă anunţă o investiţie de 10 milioane de euro în regiune, pentru un centru care va deservi şi piaţa locală

Remix Global EAD (Remix), compania de modă circulară activă în România, Bulgaria – ţara mamă, şi alte şapte pieţe din Europa Centrală şi de Est, anunţă printr-un comunicat de presă deschiderea unuia dintre cele mai mari centre de procesare şi distribuţie pentru articole individuale din Europa, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro.

Noul centru din localitatea Ravno Polе, Bulgaria, va deservi toate operaţiunile europene ale companiei. Centrul, care include inovaţii proprii bazate pe o experienţă internaţională de peste 10 ani, îşi deschide porţile la un an după ce compania bulgară Remix a devenit parte a gigantului american thredUP Inc. - una dintre cele mai mari platforme online de revânzare de haine, pantofi şi accesorii din lume.

Noua unitate, cu o suprafaţă totală de aproape 30.000 de metri pătraţi, va tripla producţia actuală şi va permite prelucrarea a 60.000 de articole unice zilnic, datorită tehnologiei, service-ului şi automatizării moderne. Procesele sunt însoţite de un control expert şi mai multe niveluri de inspecţie, pentru a garanta calitatea produselor.

De la înfiinţarea de acum 10 ani şi până în prezent, Remix a procesat peste 23 de milioane de articole. Clienţii din România ai companiei au contribuit la reducerea a peste 45 de milioane de emisii de CO2, la economisirea peste 750 MJ de energie şi salvarea a 1,7 miliarde de litri de apă, se mai precizează în comunicat.

Clienţii din România ai companiei au contribuit la reducerea a peste 45 de milioane de emisii de CO2, la economisirea peste 750 MJ de energie şi salvarea a 1,7 miliarde de litri de apă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
romania,
bulgaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.