O altă operă a lui George R.R. Martin ar putea ajunge pe ecranele televizoarelor

Postat la 12 octombrie 2015 171 afişări

O altă operă a lui George R.R. Martin ar putea ajunge pe ecranele televizoarelor

Cinemax a comandat un episod pilot bazat pe povestea noir cu vârcolaci "The Skin Trade" a scriitorului a cărei poveste/saga "A song of Ice and Fire" a fost transformat de HBO în serialul foarte popular, "Game of Thrones".

"The Skin Trade" a fost publicată iniţial ca parte dintr-o compilaţie de poveşti horror, "Night Vision 5" din 1989, apoi a fost republicată în diferite forme de-a lungul timpului, chiar şi sub formă de nuvelă grafică.

"Suntem în Hollywood, aşa că nu poţi şti niciodată cum se termină lucrurile. Dacă le place scenariul, o să filmăm un pilot, dacă le place episodul, cine ştie, poate facem un serial", a scris George R. R. Martin pe blogul său.

Personajul principal al poveşti este un detectiv particular pe nume Randi Wade, şi a cărei investigaţie o duce într-o lume plină de crime, o lume a vârcolacilor, mai precis în viaţa vârcolacului Willie Flambeaux.

Kalinda Vasquez (Prison Break, Once Upon a Time) va scrie scenariul serialului. Martin a declarat că ar fi vrut să se ocupe de serial, dar nu este o opţiune realistă. "Am o carte de terminat. Ştiţi voi, aceea carte", a scris George R. R. Martin, făcând referire la următorul capitol al poveştii din seria "A Song of Ice and Fire".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-alta-opera-a-lui-george-r-r-martin-ar-putea-ajunge-pe-ecranele-televizoarelor-14828437
14828437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.