Nunta regala pas cu pas: Printul William si Kate Middleton au devenit Duce si Ducesa de Cambridge - VIDEO

Postat la 29 aprilie 2011 208 afişări

Printul William si Kate Middleton au primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de duce si ducesa de Cambridge, a anuntat, vineri, palatul Buckingham, cu doar cateva ore inainte de nunta regala.

Printul William devine, totodata, conte de Strathearn si baron de Carrickfergus, iar Kate va deveni la randul ei contesa de Strathearn si baroneasa de Carrickfergus, dupa casatoria regala.

Live Video streaming by Ustream

Cateva mii de admiratori si sustinatori ai monarhiei britanice s-au adunat deja de-a lungul parcursului pe care il va urma alaiul regal , unii dintre ei instalandu-se pe traseu de cateva zile deja.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nunta-regala-pas-cu-pas-printul-william-si-kate-middleton-au-devenit-duce-si-ducesa-de-cambridge-video-8203974
8203974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.