Nu e film, e realitate! Vezi aici cum arata casa care pluteste in aer

Postat la 08 martie 2011 29 afişări

Filmul de animatie Up!, care a fost lansat de Disney Pixar in 2009, a devenit inspiratie pentru o echipa de ingineri. Acestia au construit o casa ca cea a personajului Carl Fredricksen.

National Geographic impreuna cu o echipa de ingineri si piloti de baloane au dezvoltat o casa care pluteste in aer, sustinuta de 300 de baloane. Locuinta, pe care inginerii au construit-o in mai mult de o zi a plutit la inaltimea de 10.000 de picioare timp de o ora, scrie zmescience.com.

Experimentul, care a fost inspirat din filmul de animatie al Pixar, Up! A fost filmat pentru a putea fi difuzat la emisiunea "Cat de greu poate sa fie?"de pe National Geographic. Filmul Up! a avut un buget de 175 de milioane de dolari si incasari de peste 730 de milioane de dolari.

Sursa:zmescience.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa plutitoare,
Disney Pixar,
Up
/actualitate/nu-e-film-e-realitate-vezi-aici-cum-arata-casa-care-pluteste-in-aer-8040100
8040100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.