Nu e bine: Vânzările de utilitare uşoare au stagnat în primele şapte luni ale acestui an

Postat la 02 septembrie 2019 49 afişări

Utilitarele, sau vehiculele comerciale, utilizate la transporturi de mărfuri sau persoane, reprezintă unul dintre cei mai buni indicatori cu privire la starea unei economii, însă anul trecut evoluţia acestora a fost una negativă, în contextul lipsei şoferilor şi al instabilităţii legislative la nivel european.

Nu e bine: Vânzările de utilitare uşoare au stagnat în primele şapte luni ale acestui an

Vânzările de vehicule comerciale au stagnat în primele şapte luni ale acestui an la circa 14.500 de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Impor­tatorilor de Automobile (APIA). Din total segment, singurele care au crescut au fost vehiculele comerciale grele, care au urcat cu 7%, la aproape 4.900 de unităţi. De partea cealaltă, piaţa utilitarelor uşoare, de sub 3,5 tone, s-a comprimat cu 4%, la 9.620 de unităţi.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzari,
refuz,
vehicule,
context

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.