Nu doar Guvernul Dăncilă e disperat după bani, după ce a făcut pomeni în stânga şi în dreapta. Firea propune o măsură care va SCANDALIZA şoferii din Bucureşti

Postat la 19 decembrie 2018 11275 afişări

Pe site-ul Primăriei Bucureşti a fost publicat un proiect de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucuresti.

Nu doar Guvernul Dăncilă e disperat după bani, după ce a făcut pomeni în stânga şi în dreapta. Firea propune o măsură care va SCANDALIZA şoferii din Bucureşti

Pe site-ul Primăriei Bucureşti a fost publicat un proiect de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti.

De această operaţiune se va ocupa Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti S.A., iar activitatea va avea loc 24 din 24 de ore.

 

Proiectul de hotărâre este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile lucrătoare, termenul fiind 8 februarei 2019.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
bani,
dreapta,
guvern,
propunere,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.