Noul turn ocupat de ING: bancă, spa şi restaurant la înălţime

Postat la 09 ianuarie 2012 63 afişări

Un etaj cu facilităţi de fitness şi spa, un altul pentru restaurant şi un heliport se numără printre "accesoriile" turnului de 15 etaje din apropierea Pieţei Victoriei în care ING Bank s-a mutat recent, renunţând la Palatul de la şoseaua Kiseleff.

Proprietarul clădirii, omul de afaceri Michael Stanciu care controlează firma Search Corporation, i-a scutit pe bancheri de problema ghinionului pe care l-ar aduce numărul 13 şi a ocupat etajul respectiv. Aşa că Mişu Negriţoiu, directorul general al ING Bank, împreună cu restul boardului executiv s-au instalat la etajul 12. Bancherii de la ING se vor putea relaxa în curând într-un spa amenajat la etajul 14, turnul Crystal Tower fiind singura clădire ocupată de o bancă din Bucureşti care va avea asemenea facilităţi. La nivelul 15 va funcţiona un restaurant operat de firma de catering Best Chef care va asigura masa de prânz personalului băncii. Proiectul prevede amenajarea unui restaurant de top care să aibă seara circuit deschis, fiind deservit de un lift special.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
ING,
restaurant,
Search Corporation
/actualitate/noul-turn-ocupat-de-ing-banca-spa-si-restaurant-la-inaltime-9134890
9134890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.