Noul Range Rover Evoque, lansat oficial în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 ianuarie 2019 210 afişări

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată astăzi pe piaţa din România, după prezentarea în premieră mondială care a avut loc la Londra la finalul anului trecut.

Noul Range Rover Evoque, lansat oficial în România

Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unităţi şi peste 217 premii internaţionale, noul Range Rover Evoque este cea mai nouă variantă a maşinii lansată în 2011. Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului. 

 

Jaguar Land Rover s-a concentrat asupra diminuării impactului generat de autovehicule asupra mediului; acest lucru a implicat reducerea de CO2 necesar pentru fabricarea fiecărui autovehicul cu 46 % faţă de modelele din 2007 şi achiziţionarea de electricitate fără carbon pentru toate operaţiunile din Marea Britanie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
romania,
oficiali,
varianta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.