Nouă tone de carne expirată din august 2013, descoperite într-un depozit din Ghimbav, Braşov

Postat la 13 martie 2014 48 afişări

Cantitatea de nouă tone de carne de porc expirată din luna augut 2013 a fost descoperită, joi, într-un depozit din localitatea braşoveană Ghimbav, iar la o fabrică de preparate din carne din Rupea au fost găsite peste o sută de kilograme de carne de vită expirată.

Nouă tone de carne expirată din august 2013, descoperite într-un depozit din Ghimbav, Braşov

 Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov au confiscat, de la un depozit din Ghimbav, nouă tone de carne expirată, în principal picioare de porc, pentru care Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) recomandase să fie distrusă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Carnea provenea de la o firmă din Polonia.

În timpul controlului, inspectorii au mai costatat că într-o maşină de transport materiale publicitare, fără autorizaţie de transport carne, erau încărcate mai multe pungi cu carne prefabricată, care expirase în urmă cu aproximativ cinci luni, potrivit unor surse din CJPC Braşov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-tone-de-carne-expirata-din-august-2013-descoperite-intr-un-depozit-din-ghimbav-brasov-12257783
12257783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.