Nouă paşi care te ajută să obţii rapid o mărire de salariu

Autor: Corina VÂRLAN Postat la 17 ianuarie 2013 42 afişări

Cea mai bună perioadă în care un angajat poate să îi ceară şefului o mărire de salariu este aceea imediat următoare finalizării cu succes a unui proiect de amploare sau, de ce nu, după câştigarea unui nou client pentru companie, potrivit specialiştilor în domeniul resurselor umane.

Cea mai bună perioadă în care un angajat poate să îi ceară şefului o mărire de salariu este cea imediat următoare finalizării cu succes a unui proiect de amploare sau după câştigarea unui nou client pentru companie, potrivit specialiştilor în domeniul resurselor umane. În cazul în care la nivelul firmei există însă o procedură clar stabilită legată de acordarea măririlor salariale, persoana în cauză trebuie să poarte o discuţie în acest sens cu angajatorul după finalul anului financiar, în lunile ianuarie-aprilie, atunci când ia sfârşit, de cele mai multe ori, şi evaluarea performanţelor salariaţilor.

Alte stiri pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-pasi-care-te-ajuta-sa-obtii-rapid-o-marire-de-salariu-10483436
10483436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.