Noua afacere a lui Ion Ţiriac. În ce domeniu vrea să dea lovitura

Postat la 20 iunie 2015 2468 afişări

Noua afacere a lui Ion Ţiriac. În ce domeniu vrea să dea lovitura

Ţiriac Holdings, prin intermediul companiei Ţiriac Energy, va intra în următorii trei ani în competiţie directă cu marii retaileri de benzină şi motorină prin construirea unei reţele de staţii de benzinării cu preţuri de discounter.

„Avem în derulare un proiect-pilot de şapte staţii, din care şase sunt operaţionale încă de anul trecut din decembrie. Targetul de volum va veni abia în 2017 deoarece anul viitor vom construi. Noi vrem să construim în 2016 cel puţin 50 de staţii, iar în trei ani vrem să ajungem la 200 de staţii de alimentare la nivel naţional. Vizăm şi extinderea la nivel european“, a spus Remus Hîrceagă, directorul general al Ţiriac Energy.

CARE SUNT PLANURILE LUI ION ŢIRIAC ÎN DOMENIUL PETROLIER

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-afacere-a-lui-ion-tiriac-in-ce-domeniu-vrea-sa-dea-lovitura-14477580
14477580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.