Noi probleme pentru Liviu Dragnea. Instanţa supremă a decis redeschiderea unui dosar Tel Drum în care este vizat liderul social-democrat

Postat la 01 octombrie 2018 55 afişări

Magistraţii ÎCCJ au decis, luni, redeschiderea unui dosar Tel Drum, în care este vizat şi liderul PSD, Liviu Dragnea, ancheta urmând a fi derulată in rem pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Decizia instanţei este definitivă.

Noi probleme pentru Liviu Dragnea. Instanţa supremă a decis redeschiderea unui dosar Tel Drum în care este vizat liderul social-democrat

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie. Confirmă redeschiderea urmăririi penale dispusă în dosarul Direcţiei Naţională Anticorupţie numai in rem şi numai cu privire la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, se arată în minuta magistraţilor de la instanţa supremă.

Instanţa a decis şi menţinerea celorlalte dispoziţii ale rezoluţiei din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neînceperea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de stabilire cu intenţie a unei valori diminuate a activelor unei societăţi.

Ancheta în acest dosar a fost iniţial închisă în 2013, însă procurorii DNA au cerut redeschiderea urmăririi penale, motivând că că la momentul anchetei, probele nu au fost administrate în mod corespunzător şi acum deţin probe noi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.