Noi probleme pentru China: pune un nou oraş de peste 10 milioane de locuitori în carantină după o creştere alarmantă a cazurilor de COVID-19

Postat la 24 aprilie 2020 1181 afişări

Noi probleme pentru China: pune un nou oraş de peste 10 milioane de locuitori în carantină după o creştere alarmantă a cazurilor de COVID-19

Harbin este un oraş din NE Chinei cu o populaţie de 10 milioane de locuitori. Recent numărul cazurilor de coronavirus a început să crească alarmant în oraş, iar autorităţile chineze au decis să impună măsuri dure pentru a evita un nou Wuhan, relatează Daily Mail.

Peste 70 de persoane au fost depistate pozitiv şi alte 4000 aşteptă rezultatele testelor în Harbin după ce virusul a fost adus de un student întors din New York, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Autorităţile chineze au instalat puncte de verificare la aeroport şi staţiile de tren unde monitorizează starea şi temperatura călătorilor. Întălnirile publice sunt interzise, iar non rezidenţii sunt stric monitorizaţi. Cei depistaţi pozitiv, dar şi apropriaţii care au intrat în contact vor fi puşi în carantină , iar toţi vecinii vor fi izolaţi pentru 14 zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
china,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.