Noi detalii despre operatiunea in care a fost ucis ben Laden si despre fotografia cadavrului

Postat la 05 mai 2011 9 afişări

Echipa SEAL care a urcat la etajul cladirii l-a ucis pe ben Laden cu focuri de arma in piept si frunte, potrivit unui oficial SUA care a vazut raportul militarilor care au participat la raid.

Un oficial de la Pentagon a declarat pentru CNN ca, desi Osama ben Laden nu era inarmat, in momentul in care a fost impuscat, acesta era in miscare. De asemenea, senatorul Dianne Feinstein, presedinte al comitetului de Informatii al Senatului, a declarat ca ben Laden avea in apropiere arme spre care se indrepta in momentul in care a fost impuscat. Un oficial care a vazut raportul a dat noi detalii despre operatiune si despre cum aratau ranile lui Osama ben Laden. Investigatorii continua sa cerceteze materialele adunate din resedinta lui ben Laden in timpul operatiunii. Din casa au fost ridicate 10 harduri, cinci computere si mai mult de 100 DVD si dispozitive de stocare. Materialele ar putea aduce noi informatii despre membrii Al-Qaida si viitoare atacuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-detalii-despre-operatiunea-in-care-a-fost-ucis-ben-laden-si-despre-fotografia-cadavrului-8231786
8231786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.