Noi beneficii pentru bugetari. Pentru ce vor primi aceştia mai mulţi bani

Postat la 09 septembrie 2019 547 afişări

Noi beneficii pentru bugetari. Pentru ce vor primi aceştia mai mulţi bani

Mii de bugetari ar putea primi vouchere de vacanţă majorate, dacă aleg să plece în concediu în extrasezon. Practic, dacă îşi iau gândul de la sejur în mijlocul verii, pe litoral, bugetarii pot primi cu câteva sute de lei în plus, pentru vacanţă în altă perioadă. De asemenea, nu se vor da vouchere majorate nici în sezonul de iarnă, când românii aleg staţiunile montane.

Valoarea voucherelor de vacanţă va fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei, pentru cei ce aleg să meargă în concediu în extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului. Propunerea este discutată deja cu reprezentanţi din industria turismului. Aceasta urmăreşte promovarea turismului românesc în ale perioade decât cele pline.

Mai precis, beneficiarii vor putea opta să îşi petreacă vacanţa în lunile octombrie – noiembrie şi martie – aprilie, când de regulă se înregistrează un număr redus de turişti şi vor primi tichete cu valoare mai mare. Măsura ar urma să fie aplicată de anul viitor.

În Arad, Casa Judeţeană de Pensii a estimat 138.000 de asiguraţi, iar potrivit datelor provenite de la Direcţia de Statistică, Aradul avea un efectiv de 139.094 de angajaţi, la începutul lunii aprilie 2019, scrie http://glsa.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetari,
beneficii,
vacanta,
majorare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.