NNDKP a asistat Orange România în proiectul prin care operatorul de telefonie mobilă intră pe piaţa serviciilor de televiziune

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 iunie 2013 116 afişări

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Orange România în implementarea serviciilor de televiziune ce vor fi oferite în teritoriu atât prin tehnologia DTH (satelit) cât şi OTT (over the top – recepţionarea serviciilor TV prin internet).

Proiectul, coordonat de Adina Chilim-Dumitriu (partener NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice), a fost extrem de complex şi dinamic, conform reprezentanţilor NNDKP, presupunând un număr foarte mare de ore de lucru într-un interval de doar câteva luni şi o echipă multidisciplinară de avocaţi specializaţi în diverse arii de drept. ”Pentru implementarea cu succes a proiectului, avocatii NNDKP au lucrat îndeaproape cu membrii departamentului juridic Orange România, precum şi cu echipa de business, pentru a adapta soluţiile juridice şi comerciale într-o manieră care să corespundă exigenţelor interne şi necesităţilor proiectului”, explică Adina Chilim-Dumitriu.

”Proiectul a reunit în aceeaşi echipă profesionişti cu experienţă, a căror flexibilitate, dedicaţie, know-how şi orientare către rezultate au asigurat reuşita acestuia”, a declarat Milena Horvat, directorul departamentului juridic al Orange România.

Alina Vizitiu (asociat senior al NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice) a asigurat asistenţa juridică Orange pe tot parcursul implementării proiectului. Ea a fost implicată în toate negocierile purtate între operator şi un număr impresionant de parteneri contractuali, dintre care peste 40 radiodifuzori locali şi internaţionali.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nndkp-a-asistat-orange-romania-in-proiectul-prin-care-operatorul-de-telefonie-mobila-intra-pe-piata-serviciilor-de-televiziune-10999660
10999660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.