Niţă: Subiectul modificării protocolului USL nu este închis

Postat la 27 mai 2013 44 afişări

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, luni, că subiectul modificării protocolului USL nu este închis, iar viitorul document al Uniunii va trebui să clarifice modul de rezolvare a tensiunilor.

Niţă: Subiectul modificării protocolului USL nu este închis

 "Protocolul, după opinia noastră şi aşa cum spunea preşedintele partidului, trebuie modificat. Dacă ne uităm în protocolul existent, în momentul de faţă, două treimi din acesta reprezintă modul în care trebuie să câştigăm alegerile şi modul cum gestionăm lucrul acesta, cum preluăm puterea. E, în această situaţie va trebui să ne gândim acum cum gestionăm puterea împreună cu liberalii şi aici sigur intervin alte clauze şi alt mod de lucru. De aceea credem noi că este nevoie de modificarea acestui protocol. Eu sunt convins că şi colegii noştri liberali vor fi de acord până la urmă cu acest lucru", a spus Niţă la RFI.

Liderul social-democrat declară că subiectul modificării protocolului nu este închis.

"Nu cred că este închis, nu cred că este închis şi eu sunt convins că primul-ministru Victor Ponta va aborda această chestiune într-un mod foarte serios", a declarat vicepreşedintele PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nita-subiectul-modificarii-protocolului-usl-nu-este-inchis-10903017
10903017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.