Nicolae Ciucă, votat în unanimitate de PNL pentru a fi propus premier - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2021 21 afişări

Nicolae Ciucă a fost votat cu unanimitate de voturi de liderii PNL să fie nominalizarea partidului pentru funcţia de prim-ministru, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale. Potrivit acestora, Ciucă a fost propus de preşedintele formaţiunii, Florin Cîţu.

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate de PNL pentru a fi propus premier - surse

„Dl Ciucă a fost votat cu unanimitate de voturi pentru a fi nominalizat pentru funcţia de premier”, spun surse din conducerea PNL pentru MEDIAFAX.

Potrivit acestora, Nicolae Ciucă a fost propus de Florin Cîţu.

„Am terminat programul de guvernare, iar acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm candidatul de premier şi lista de miniştri”, declara anterior prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur.

„Este exclus să votăm un premier social-democrat în primul an şi jumătate”, spunea şi vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău.

Social-democraţii îl propun pentru funcţia de premier pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Noi negocieri ar urma să aibă loc joi de la ora 16.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
premier,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.