Nicio aparţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Postat la 29 august 2012 8 afişări

Informaţii privind o posibilă declaraţie sau chiar conferinţă de presă a preşedintelui Traian Băsescu au circulat încă de luni seară, însă şeful statului nu a avut încă o apariţie publică de la întoarcerea la Palatul Cotroceni.

Chiar de la încheierea şedinţei de plen reunit a Parlamentului în care a fost citită decizia Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie, dinspre staff-ul şefului statului au circulat informaţii despre o posibilă întoarcere la Cotroceni luni seară precum şi despre o declaraţie de presă. Având în vede că decizia Curţii Constituţionale a fost publicată în Monitorul Oficial după ora 21, preşedintele a decis să revină la Cotroceni marţi dimineaţă. Traian Băsescu a revenit, marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, după ora 10.00, la 52 de zile de la suspendare şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru validare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
revenire,
cotroceni,
declaratii
/actualitate/nicio-apartie-publica-a-lui-traian-basescu-de-la-reintoarcerea-la-palatul-cotroceni-9992438
9992438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.