Negriţoiu: ASF va fi reorganizată - cheltuielile de personal vor fi reduse masiv, vor fi mai puţini conducători

Postat la 09 mai 2014 37 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară va intra într-un program amplu de reorganizare, pe baza raportului PwC, care va duce la o reducere masivă a cheltuielilor cu personalul şi creşterea semnificativă a eficienţei, având ca model organizarea BNR, a anunţat preşedintele autorităţii, Mişu Negriţoiu.

Negriţoiu: ASF va fi reorganizată - cheltuielile de personal vor fi reduse masiv, vor fi mai puţini conducători

 "Raportul PwC propune revizuirea numărului de personal de execuţie în baza unei organigrame simplificate (...) Se vor elimina anumite nivele de conducere nenecesare şi se vor simplifica procesele de execuţie din instituţie. Nu pot să vă dau cifre acum, dar obiectivul este reducerea masivă a cheltuielilor de personal şi îmbunătăţirea substanţială a eficienţei. Am discutat cu personalul. Avem nevoie de fiecare, dar nu de toată lumea. Cine munceşte, cine e eficient, va avea un loc de muncă. Locul de muncă nu este garantat pentru mine, nici pentru mine, deşi avem un contract colectiv. Locul de muncă se câştigă prin performanţă", a spus Negriţoiu la primă conferinţă de presă de la preluarea mandatului.

Potrivit preşedintelui ASF, restructurarea va privi în principal funcţiile de conducere şi în special cele de middle management.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/negritoiu-asf-va-fi-reorganizata-cheltuielile-de-personal-vor-fi-reduse-masiv-vor-fi-mai-putini-conducatori-12615845
12615845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.