Negocierile dintre Grecia şi creditorii săi internaţionali vor continua joi

Autor: Gaidau Ion Postat la 25 iunie 2015 142 afişări

Grecia şi creditorii săi internaţionali vor continua negocierile în scopul ajungerii până joi dimineaţă la un acord care va fi prezentat miniştrilor de Finanţe din zona euro, a declarat miercuri seara Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele Comisiei Europene, relatează Le Figaro în pagina electronică.

Reuniunea Eurogrupului de miercuri seara a durat aproximativ o oră şi s-a încheiat fără a se ajunge la un acord asupra reformelor fiscale, bugetare şi structurale şi unui ajutor financiar pentru Grecia.

"Instituţiile (BCE, UE, FMI) vor continua discuţiile cu autorităţile greceşti pentru a ajunge până mâine (joi) dimineaţă la un acord care va fi prezentat Eurogrupului", a anunţat Valdis Dombrovskis.

O nouă reuniune a miniştrilor de Finanţe de zona euro este programată pentru joi, ora 13.00 (14.00, ora României).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
UE,
DIPLOMAŢIE
/actualitate/negocierile-dintre-grecia-si-creditorii-sai-internationali-vor-continua-joi-14500603
14500603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.