Nebunie in trafic. Exasperati, politistii vor infiintarea unor instante de circulatie. Seful Politiei: "Pe strazi e o dementa"

Postat la 24 august 2010 11 afişări

Masini rasturnate, oameni morti si recorduri de viteza, astfel arata cronicile negre ale circulatiei in centrul Capitalei. In timp ce politistii rutieri consuma pe banda rulanta chitantierele de amenzi, traficul in Bucuresti pare sa scape de sub control, pe fondul vitezei criminale cu care conduc tot mai multi soferi.

Seful Politiei Rutiere: Este o dementa! "Este o dementa. Noi nu mai vrem sa dam sanctiuni, dar uite ce se intampla, cum incalca cele mai elementare reguli de circulatie, ne-a declarat comisarul-Sef Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere. Ajung sa mearga cu 130 km la ora in centrul Bucurestiului, se rastoarna cu masinile, trec pe rosu. Au inceput sa creada ca drumurile sunt ale lor. Sunt efecte in timp ale deciziei Curtii Constitutionale, prin care pot contesta oricand orice. Poliþistul le ia carnetul si ei spun: «Raman la volan, gata, am scapat! Ba, nu ai ce sa imi faci, pana se solutioneaza, mai vedem noi». Pana atunci conduc. Daca societatea romaneasca nu vrea sa se destepte, nu avem nicio sansa si asistam, asa, la scene incredibile".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
sosele,
siguranta,
soferi,
trafic,
accidente
/actualitate/nebunie-in-trafic-exasperati-politistii-vor-infiintarea-unor-instante-de-circulatie-seful-politiei-pe-strazi-e-o-dementa-7035189
7035189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.