Năstase: "Pentru mine, ziua de astăzi este TRISTĂ. Sper ca Andrei şi Mihnea să aibă mai puţine regrete şi motive de nostalgie"

Postat la 21 iunie 2015 8082 afişări

Năstase: "Pentru mine, ziua de astăzi este TRISTĂ. Sper ca Andrei şi Mihnea să aibă mai puţine regrete şi motive de nostalgie"

Fostul premier Adrian Năstase a scris pe blogul său, la trei ani de la tentativa de sinucidere, că priveşte în urmă şi încearcă să înţeleagă mâna destinului, care atunci a hotărât altceva decât ce voia el, arătând că ziua de 20 iunie este tristă şi la fel de cenuşie ca ultimii trei ani.

Adrian Năstase mai spune că i se pare că Traian Băsescu a avut dreptate recent când a spus că "cine sapă groapa altuia cade singur în ea".

CE A SCRIS ADRIAN NĂSTASE PE BLOGUL SĂU

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian nastase,
motive,
scadere
/actualitate/nastase-pentru-mine-ziua-de-astazi-este-trista-sper-ca-andrei-si-mihnea-sa-aiba-mai-putine-regrete-si-motive-de-nostalgie-14479324
14479324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.